top of page
bloemen

FAQ (Veel gestelde vragen)

 • Waar vind ik Season Decoration?
  De workshops en cursussen worden gehouden in de workshopruimte aan de Esplanade 13 te Hellevoetsluis. De workshopruimte bevindt zich aan de linkerzijde naast de woning. Volg de lampen en loop voor de woning langs door het hek.
 • Kan ik dichtbij parkeren?
  Jazeker! Er is voldoende plek om te parkeren aan de Esplanade tegenover nr. 13. Of als deze parkeerplaats vol is een stukje verder op de parkeerplaats links. Vermijdt overlast voor de buurtbewoners door je auto alleen in een parkeervak te plaatsen.
 • Hoeveel vriendinnen kan ik meenemen?
  Ik heb plek voor maximaal 12 deelnemers per workshop. Wil je een workshop voor een grotere groep? Bel me en we vinden een oplossing op een andere locatie.
 • Hoe laat begint de workshop?
  De workshops worden 's-avonds gehouden. Start om 19:30 uur. Meestal zijn de workshops tussen 21:30 en 22:00 uur klaar. Er zijn ook kinderworkshops op woensdagmiddag. Meestal starten die om 13:30 uur.
 • Wat is in de prijs inbegrepen?
  Alle materialen zijn inbegrepen, tenzij anders is vermeld. Gereedschappen zijn beschikbaar inclusief koffie en/of thee en veel gezelligheid.
 • Moet ik zelf iets meenemen?
  Gereedschappen zijn beschikbaar. Afhankelijk van de workshop kan het prettig zijn om met je eigen gereedschap te werken zoals een ijzertang, schaar of een accuboor.
 • Kan ik nog afzeggen als ik me heb ingeschreven?
  Afzeggen is mogelijk tot 24 uur voor aanvang. Wanneer je daarna afzegt wordt € 12,50 in rekening gebracht vanwege materiaalkosten. Indien je niet aanwezig kunt zijn, is het ook mogelijk het materiaal voor de workshop te kopen zodat je de decoratie zelf thuis kunt maken. Je kunt ook vragen of Carla de decoratie voor je maakt tegen de prijs van de workshop.
bloemen

Season Decoration

Esplanade 13
3221 LW  Hellevoetsluis
carla@seasondecoration.nl
0181 218038

bottom of page