top of page
Achtergrond SD.jpg

Over Season Decoration

Met Season Decoration ben ik inmiddels 20 jaar actief met het verzorgen van workshops en cursussen bloemschikken. Gestart vanuit mijn garage naast de woning. Inmiddels vanuit een fijne workshopruimte naast mijn woning in Hellevoetsluis. 

​Ik maak ieder voorjaar en najaar een programma met groendecoraties. Ieder halfjaar nieuwe creaties met gebruik van natuurlijke materialen. Ik ben steeds op zoek naar nieuwe vormen en gebruik van materialen van het seizoen. Met het doel nieuwe decoraties te maken die passen in de tuin en woning van mijn cursisten.

 

Je kunt je inschrijven voor een of meerdere workshops die gepresenteerd worden op de website. ​Met mijn bloemschikcursussen werk ik samen met mijn cursisten met bloemen uit het seizoen. Ieder cursusavond met een nieuwe decoratie als resultaat waarbij ook nieuwe technieken worden gebruikt. De bloemschikcursussen bestaan uit 8 lessen die starten in het najaar. 

​Je kunt bij Season Decoration ook terecht met groepen (tot 12 cursisten), bijvoorbeeld voor verjaardagen. Ik verzorg ook workshops voor grotere groepen op locatie, bijvoorbeeld bij bedrijven en tehuizen. 

Season Decoration

Esplanade 13
3221 LW  Hellevoetsluis
carla@seasondecoration.nl
06 54986445

bottom of page