top of page
Achtergrond SD.jpg

Over Season Decoration

Bij Season Decoration ben ik al twee decennia lang bezig met het creëren van prachtige bloemschikworkshops en -cursussen. Wat begon in mijn eigen garage naast mijn huis, is nu uitgegroeid tot een heerlijke workshopruimte in Hellevoetsluis.

 

Elk voorjaar en najaar stel ik een gloednieuw programma samen, boordevol groendecoraties vervaardigd met enkel natuurlijke materialen. Mijn creativiteit stopt nooit, altijd op zoek naar nieuwe vormen en seizoensgebonden materialen om unieke decoraties te ontwikkelen die perfect passen in de tuinen en huizen van mijn cursisten.

Schrijf je vandaag nog in voor een van mijn inspirerende workshops, te vinden op deze website. Tijdens mijn bloemschikcursussen werken mijn cursisten en ik samen met de prachtigste seizoensbloemen. Elke cursusavond resulteert in een schitterende nieuwe decoratie, waarbij we tevens allerlei technieken toepassen. De bloemschikcursus bestrijkt

5 boeiende lessen die van start gaan in het najaar.

 

Season Decoration staat ook klaar om groepen tot 12 cursisten te verwelkomen, ideaal voor bijvoorbeeld verjaardagen. Daarnaast bied ik workshops op locatie voor grotere groepen, variërend van bedrijven tot zorginstellingen.

IMG_9193_edited.jpg

Season Decoration

Esplanade 13
3221 LW  Hellevoetsluis
carla@seasondecoration.nl
06 54986445

bottom of page